×
Meniu

Atelierul de scriere a proiectelor – finalizat cu succes

Instruirile în cadrul Atelierului de scriere a proiectelor a finalizat cu vizita elevilor la Incubatorul de Afaceri din Soroca. Gazdă primitoare, doamna Liliana Babără, le- a povestit copiilor despre cum a fost creată instituția, despre serviciile care le prestează, despre cele mai recente proiecte câștigate.
✔Elevii au avut posibiliatea să viziteze spațiile FabLab-ului, să facă cunoștință cu o serie de echipamente noi: imprimante 3D, mașini de tăiat cu laser, mașini computerizate de cusut și brodat, pirograf, mașină de tăiat vinil, mobilier specializat și diverse instrumente electronice care oferă oamenilor cu înclinații creative și inginerești posibilitatea să participe la ateliere de producție la scară mică, dotate cu echipamente destinate pentru dezvoltarea antreprenoriatului local.
✔ Elevilor li s-a oferit oportunitatea să participe la aceste instruiri nu doar pe timpul vacanței, dar și pe parcursul anului școlar.
Direcția Învățământ Soroca aduce mulțumiri formatorului, doamnei Babără, pentru ghidarea în elaborarea unui proiect de finanțare și colaborarea nu se termină aici. În august, în cadrul Festivalului Educației, doamna Babără va organiza un atelier pentru tinerii pedagogi.